Vos Dierenvoeding

Vos verkoopt nu ook biologische dierenvoeding.

De volgende merken kunt u in verschillende maten kopen:

Dog Lovers Gold & Cat Lovers Gold
Het predicaat: ´Puppy, Junior of Performance voer` wekt de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere voedingsbehoeften hebben,… dit is onjuist!
Dit is alleen een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar.
Er is, behalve voor een hond of kat met een medisch probleem, geen enkele noodzaak om op basis van leeftijd of ras voor een ander voer met slechts een minuscuul andere verhouding te kiezen.
Dit geldt voor zowel opgroeiende als volwassen dieren!
Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau heeft uw hond of kat behoefte aan MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee zijn volledig energiebehoefte.
Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig glanzende vacht en uitstekende conditie…  alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op!

Darf
DARF KVV wordt door de Groene Weg Slagerij gemaakt uit de grondstoffen van zuivere kwaliteit, aangeleverd door Ecofields, De Groene Weg, Kemper Kip, Nederlands Wild,
MSC Vis van Koelwijn.
Al deze producten staan onder controle van de Nederlandse Voedsel en Waren autoriteit en hebben de EG erkenning NL 3320.
De blikvoeding en kat voeding in handige zakjes, word op recept van Darf gemaakt in Duitsland bij een biologisch werkend bedrijf zodat ook dit het eko keurmerk heeft.
De bites (droogvoer) is gemaakt uit de zelfde grondstoffen, die gedroogd worden, waaraan appel, wortel en gierst wordt toegevoegd.
Darf heeft (als enige vers vlees producent) een eigen laboratorium, waarin ze analyses maken, en de bacteriologische controles wekelijks uitvoeren.