Vos Dierenvoeding

Vos verkoopt nu ook dierenvoeding.

De volgende merken kunt u in verschillende maten kopen:

Dog Lovers Gold & Cat Lovers Gold
Het predicaat: ´Puppy, Junior of Performance voer` wekt de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere voedingsbehoeften hebben,… dit is onjuist!
Dit is alleen een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar.
Er is, behalve voor een hond of kat met een medisch probleem, geen enkele noodzaak om op basis van leeftijd of ras voor een ander voer met slechts een minuscuul andere verhouding te kiezen.
Dit geldt voor zowel opgroeiende als volwassen dieren!
Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau heeft uw hond of kat behoefte aan MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee zijn volledig energiebehoefte.
Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig glanzende vacht en uitstekende conditie…  alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op!

Hubertus Gold

Hubertus Gold voeding is voeding binnen de ‘Jachtscene, maar zeker ook geschikt voor de actieve viervoeter. Hubertus Gold is 100% natuurvoeding. Wij verkopen de natvoeding in blik met verschillende soorten.